http://counter.loopia.rs/stats_img.php?domain=mcu.rs_glavni

 

 

 


EEprom Programmer, Emulator i Sniffer

20140426_073005s.jpg

EEES je uredjaj koji omogućava brzo čitanje i pisanje I2C i Microwire EEproma. Takodje, radi i kao Microwire EEprom Emulator i I2C Sniffer. Drugim rečima, bilo koji Microwire eeprom možete zameniti ovim uredjajem. I2C Sniffer radi sa svim uredjajima (senzorima, displejima,...) koji koriste I2C do brzine od 200 kHz kontinuirano i do 400kHz povremeno. Veza sa računarom se ostvaruje preko USB-a. Uredjaj može da se nadogradi kao i većina drugih naših proizvoda, tako da možete očekivati još podržanih čipova.

 

Ukoliko imate Arduino UNO, možete nadograditi vašu razvojnu ploču da radi kao eeprom programator, emulator i sniffer. Dovoljno je da je pošaljete nama (ili čak samo MCU sa ploče). Jedino ograničenje je brzina - na žalost, nećete imati punu brzinu prilikom korišćenja naših programa. Emuliranje većih Microwire eeproma nije moguće. I2C sniffer ne radi na većim brzinama.

20140424_224656s.jpg

 

20140428_142206s.jpg

 

Uredjaj se je moguće dobiti u LITE verziji gde radi samo kao USB eeprom programator, i punoj verziji gde su podržane sve opcije. Ukoliko se opredelite za LITE verziju, možete je kasnije nadograditi na punu verziju.

Više o  funkcionisanju uredjaja možete saznati ako pročitate uputstvo za korišćenje.

 

Cene:

EE Lite - 35 EUR

EEES - 75 EUR

Arduino UNO EE Upgrade Lite - 10 EUR

Arduino UNO EEES Upgrade - 50 EUR

 

Više informacija možete da dobijete ako pišete na: sales@mcu.rs.